en timme och 5 min

sen får ja gå hem.... Har längtat hela veckan efter den här dagen =) Så blir det långledigt till måndag kväll. Jag älskar verkligen mitt jobb.
Idag fick jag nyheter som gjorde mej både glad och ledsen. Kan inte skriva va det är än, men det kommer =) Men Mika, jag lovar att tala om det för dej på fredag, för läser du det här så vet jag att du är väldans nyfiken just nu =)

Ikväll ska vi ses igen.... Å jag är nervös, herregud så töntigt. Vi har ju träffats förr, men ändå. Han frågade om han skulle möta mej utanför jobbet, så att jag slapp gå hem i mörkret själv =)

Idag va det målare hemma hos mej. Ska få köket och badrummet målat. Sen blir det en tur till IKEA och handla massor. Det känns inte riktigt som min lägenhet än, men det kommer väl. Har ju bara bott där nån månad.

Nähe, ska dricka lite kaffe och fösöka lugna mina nerver lite.

*hoppfull*

Jag vågar inte hoppas för mycket men jag har lett största delen av dagen idag.
Jag har trotsat magont och förkylningkänningar, för idag mår jag fantastiskt.

Men jag har blivit besviken förr så jag har inga förväntningar, men nånstans inom mej känner jag hopp. Man måste våga chansa för att vinna eller hur?

Vi får väl se om det blir nåt på lördag. Eller om det bara va prat.

Pratade med Mika idag, hon gör mej så glad. Förhoppningsvis ska vi ses på fredag, det ser jag fram emot =)

Hej då Helene....

Nu bär lasset av till Karlstad för allas favoritflicka på macken. Kommer sakna henne, man är så van att se henne där bakom disken med ett ständigt leende på läpparna.

Igår va det i alla fall hej då fest, och jag är så glad att jag gick dit.
Ja träffade en tjej som va tok trevlig. Vi funderade ett tag på om vi allvarligt skulle bli lesbiska, för att vi skulle passa så bra ihop som ett par. Men vi lade dom planerna på hyllorna.

Imorse ringde han. Han som ja va så nervös för att träffa igår, men som gav mej en jätte kram när jag klev innanför dörren och sa att det va kul att se mej. Vi ska ses på måndag.
Men jag har inga förväntningar alls. Det som hände, det händer......

RSS 2.0