Det måste vara nåt fel....

Om sanningen ska fram , och jag tänker vara helt ärlig, så börjar jag tröttna lite på den här pojkvän/flickvän grejen. Eller tröttna kanske är fel ord, jag har bara glömt bort hur man gör.... Jag har gått från att vara den där glada, snälla, trevliga Jenny till att bli en riktig bitch. Jga fräser åt den stackars karln så fort han säger nåt som i mina öron låter tramsigt, jag låter honom inte komma i närheten av mej för jag tycker bara att det är jobbigt. Hade jag varit honom hade jag dragit för länge sen. Misstro mej inte nu, jag tycker om honom, men han gör mej galen. Allt har blivit så intesivt, och jag flyr i ren panik. Jag har faktiskt försökt att prata med honom, men han tycks inte förstå vad det är jag säger, han menar att tycker man om någon vill man väl vara med den personen. JOvisst, men snälla jag kan inte andas!!!!!! nåcäl, det återstå att se om det blir någon förändring eller om det blir så att Jenny är singel inom en snar framtid igen =)

Tillbaka till civilisationen....

JAG E ÄNTLIGEN HEMMA IGEN =) Jag har saknat min lilla lägenhet så otroligt mycket, jag saknar t.om gangster katten =) ´Men nu är jag hemma å jag ska bara njuta av mina sista semester veckor tillsammans med Jens, vi har mycket inplanerat =)

Nervösa sammanbrott

Vaknar 7.30(hallå, tididgt, jag har semester för tusan) av att det är nåt som låter i väggen. Med panik i kroppen ligger jag väldigt stilla för att det där som låter inte ska veta att ja e vaken (jag halvsov fortfarande, ok? ) När min sovande hjärna börjar vakna till liv, inser jag att det förmodligen bara är en råtta eller liknande eftersom ja faktiskt har legat där ett tag och ännu inte blivit uppäten.... Nåväl, hasar mej upp, håller på å få en chock när ja öppnar sovrumsdörren, ISKALLT!!!! Käre far har fått för sej att frisk luft är bra å har lämnat alla fönster öppna. Efter diverse klädbyten för att inte frysa ihjäl går jag ut i köket. Jag längtar verkligen efter en kopp kaffe. Fixar å grejar med kaffe bryggaren å medan kaffet börjar koka sätter ja på datorn (får ju inte glömma att boka en resa hem, mycket viktigt) Kommer ut i köket när jag misstänker att kaffet e klart å va får ja se? Av nån anledning har kaffebryggaren fått tok spel för den funkar inte. Aja, bara att börja om, tålamod Jenny, tålamod... Börjar om me kaffet å går å sätter mej vid datorn igen.Resan hem fixad, nu sak det bli gott me kaffe. Men va FAN!! Fortfarande så ser det ut som te vatten i kaffekannan. Ok, då börjar vi om igen, tålamod Jenny, tålamod. Återigen framför datorn, men vänta nu....jag ska minsann överlista kaffe bryggaren. Så jag smyger mej till köket (???) och tittar till på min fiende för dagen (kaffebryggaren) HAHA, innan det blir sånt där äckligt te/kaffe får jag tag i kannan och fixar å trixar ett bra tag innan jag ser att det börjar rinna kaffe.... tack gode gud. HAde jag fått göra om allt igen hade jag utan tvekan tagit bilen, kört 1.5 mil till kalmar och köpt kaffe på statiol.... När jag tillslut äntligen kan ta fram en kopp å ska hälla i kaffet, då får jag bara en halv kopp.... Nä, jag tror jag smäller av.... Nu åker jag å köper en ny kaffe bryggare, punkt slut

Kalmar

Imorgon bär det av till Kalmar igen då, ett halvår sen sist. Det ska bli kul, men jag hade nog hellre stannat hemma hos Jens =) Jag har i alla fall köpt två nya böcker som jag ska läsa på bussen imorgon och så måste jag gå till affären å handla lite gott som man kan tugga på =) Packa måste jag göra oxå, och lämna Svea till mamma. Åh höll ju på å glömma, jag har inhandlat dekoration till pärlan. En ratt dekoration med rosa blommor på och matchande bältesdekorationer. Min bil har förvandlats till en riktig tjejbil. I LOVE IT =) ska bara fixa bromsarna och nya däck så är hon som ny, trots att ja från början hade mina tvivel då bilen va i katastrofalt skick när jag köpte den. Två veckor utan jens. ja har lixom vant mej vid att ha honom i närheten. Men han finns ju kvar när ja kommer hem.

Semestertider

Sådär ja, nu har semestern äntligen börjat och det är alldeles, alldeles underbart =) Helgen har tillbringats i grödinge med sol, bad, och glassätande, med mycket trevligt sällskap PÅ torsdag bär det av till kalmar för två veckors slappande med min bästis...längtar Hela grejen med J känns så otroligt bra, fast vi bara har känt varandra väldigt kort tid känns det som om vi är sopm gjorda för varandra... jag vaknar med ett leende på läpparna numera.... Nähe, dags att gå ut å njuta av det fina vädret På återseende

va ska en flicka göra?

från början delade jag mitt liv med Ensamheten.
Sen kom C in i mitt liv med allt va det innebar, fjärilar i magen, förväntningar på kommande sms mm...
I fredags va det grillkväll med jobbarkompisen, hennes sambo, samt hennes svåger... Inte mycket mer med det, vi hade trevligt.

I lördags kommer ovan nämnda till nykvarn för att parta loss i parken, och nu har ja problem...

JObbarkompisens svåger är en kille ja i vanliga fall inte skulle titta två ggr på, men gud vilken trevlig kille, omtänksam, kärleksfull och helt underbar...

så nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mej till.... jag kan tänka mej båda =) å ja vet att det inte går...
Ja försöker väga för å nackdelar med det går inte det heller, ja blir bara ännu mer förvirrad....det kommer sluta med att det inte blir nåt med nån =)

nåväl, den som lever får se helt enkelt =)

RSS 2.0