Beslutsångest

Har funderat så himla mycket i helgen. 
På om jag ska be Malin om mitt gamla jobb på natt p tillbaka. 

Jag saknar mina natt p kompisar och jag saknar den ordning och reda som det var på nattpatrullen. 
Jag gillar mina nya kompisar på mitt jobb. Det är ett gäng härliga fina människor som jag tycker mycket om. Och visst är det skönt att jobba inne. Men. 
Jag tycker nog inte att det är så roligt att gå till jobbet längre. Jag sover mycket sämre efter en jobbnatt och det känns inte rätt helt enkelt. 

Jag vet inte alls hur jag ska göra. När Jimmy har lekt klart i skogen ska jag prata med honom. Det är ju såklart jag som bestämmer men jag vill ändå diskutera med honom. Ibland är han nämligen riktigt smart, och kommer med bra argument 😉 

Alla dessa beslut! Min mamma tycker jag ska gå på magkänslan. Och göra det som känns rätt i hjärtat. 
Nu är det ju inte ens säkert att jag får tillbaka mitt jobb. Men Om jag inte frågar får jag ju aldrig veta. 

Jag ska fundera nån dag till. 

Karpaltunnelsyndrom

Var på vårdcentralen i veckan och jomenvisst, hej karpaltunnelsyndrom! Fick två val. Antingen en remiss skickad direkt till kirurgen eller kontakta en arbetsterapeut för att se om det går att rädda lilla handen. 

Jag vägrar operation. (Hur skulle det ens kunna gå liksom? Vem skulle sköts hus, hem och barn? Och en sjukskrivning från jobbet? Aldrig i livet!) så jag tog kontakt med en arbetsterapeut som jag ska träffa på tisdag nästa vecka. Jag ska samtidigt gå på antiinflammatoriska tabletter i två veckor och hoppas på det bästa. 

Passade på att be om hjälp med mitt nässpraysberoende när jag ändå var på vc. 
Har fått en remiss till öron, näsa hals i november. Gillar mig själv lite bättre när jag äntligen tar tag i saker. 

Vaknade 02.30 inatt (för en halvtimme sen) och kan inte somna om. Dricker kaffe och skriver inköpslista. Idag ska det bakas piroger minsann. 

Nu ska jag dricka mitt kaffe, tända ljus och kolla på tv en stund. 

RSS 2.0