Shopping

Hade en helt fantastisk dag i lördags med en av mina bästa tjejer (om man bortser från den dramatiska starten) vi shoppade loss som om det inte fanns nån morgondag. Nä inte riktigt, men en hel del grejer gick följa med mig hem. Tröjor, linnen, byxor, vantar, köks gardiner, ljus grejer och äntligen kom jag ihåg att köpa ilägg till mina pymps som är praktiskt taget oanvända då de är en liten aning för stora. Min outfit för morgondagens konferens är klar och likaså den för kommande födelsedag. OM jag skulle få för mig att fira den :) Linus har precis gått till jobbet så jag sitter här å hinkar kaffe och aka snart börja med dagens första måste! Kyss!


Söndag

Har haft en effektiv söndag. Vaknade 7.15 och kunde inte somna om. Linus kom å drack kaffe och sen åkte vi å hälsade på en kompis till honom. Nu har jag precis kommit in från en kall men härlig promenad och ska röja lite i hemmet innan det är dags för jobb. Ikväll hoppas jag att min finaste sover hos mig. Hade alldeles för stor plats i sängen igår :) kyss!


Overkligt!

Igår var jag å Helen med om en sjukt overklig grej. Jag har hämtat henne i Mariefred å vi kör på motorvägen. Sitter å pratar om allt å inget när Helen plötsligt säger: fan kolla bilen!!! Över staket å buskar flyger en bil över, så att vi ser undersidan på bilen. Den landar i diket. Jag tokbromsar å kör in till kanten. Helen öppnar dörren å är på väg ut samtidigt som hon säger ring 112. Jag tar upp mobilen å har helt plötsligt glömt bort hur man använder den. Helen stoppar in huvudet i bilen igen å frågar om hon ska springa över. JA!! SPRING! Skriker jag å ringer 112!!! Det stannade massor av bilar och människor sprang till den voltade bilen. Killen där i levde men va totalt förvirrad. Jag pratade med larmcentralen men va så chockad att jag inte kunde få fram vart vi va så jag gav luren till en man som stod bredvid. Det bestämdes att några skulle va kvar tills ambulansen kom så jag å Helen åkte. Jag har aldrig sett en olycka på så nära håll och jag tackar Gud för att vi fortfarande lever. För hade bilen inte hamnat i diket utan kommit ut på vår körbana då hade vi smällt!!


Det här är inte ok!!

Som man bäddar får man ligga! Är arg, irriterad, besviken å jävligt less. Men jag löser även detta. På mitt sätt!


Fredag

Å löning. Jag jobbar dock hela helgen men tänkte passa på att shoppa loss lite imorrn innan jobbet. Finaste Helen å jag ska umgås heeeeela dagen :) iallafall till kl 16 ;) ikväll efter avslutat pass ska jag leka frisör å klippa min mans hår. Jag har varnat honom för att det kan gå åt helsike, men han är modig å är beredd på att chansa. Nu kallar jobbet! Kyss!


Tv spel

Linus tog med sig tv spel igår. Super mario och donkey kong. Hej igen 90 talet! Om ni undrar vad vi kommer syssla med den närmsta tiden så vet ni nu


Mera steg

I med lurarna i öronen, på med massa kläder och ge sig iväg för å samla på mig steg. Jag skulle ju vinna det här!


Dessa stunder alltså

Det finns stunder i livet då man trivs lite extra bra. Då allt flyter på och tillvaron är ljus och bekymmersfri. Där befinner jag mig nu. Jag har absolut bestämt mig för att flytta till mariefred. Å jag hoppas jag får med mig mitt <3 ;) är inne å kollar varje dag om det finns nån lägenhet som passar mig. Livet känns rätt underbart just nu


Åhhhh

Dödligt trött!! Har jobbat hela helgen å så även idag. Är sjukt trött. Men ska ändå ta mig till Mariefred efter jobbet. Måste ha lite Helen å Jenny tid. Behöver prata, prata, prata!!


Men jaha?!

Det stör mig. Som fan. Men jag biter ihop. Håller käften. Och löser det på mitt sätt. Punkt!!


<3


Kl 22

Kl 22 ikväll går jag av sista passet innan ledig dag. SOM jag längtar. Speciellt nu. När jag är så trött att jag skulle kunna somna stående. Morgondagen innehåller tvätta, träffa bästa tjejen (äntligen) och gå en lååååång promenad. Har liksom inte hunnit motionera sen i måndags. Känner mej som en val. På land. På kvällen blir det ev Tokmys med sötaste. OM jag orkar. Nu: jobba!! Kyss!


Snart fredag

Längtar till fredag av flera anledningar. Men framförallt! Jag är LEDIG!


Yeeeey!

Får sällskap i kväll :)


Hej då sociala liv!

Har ett par dagar nu fulla med jobb. Säger hej då till mitt sociala liv. Ses på fredag, då är jag ledig! Kyss!


Stegtävling

Nu snart börjar stegtävlingen på jobbet. Om jag inte minns helt fel så är det faktiskt denna veckan. Ska bli intressant å se hur många steg man går på en dag. Jag är ju i rörelse i princip hela dagarna. Jag ska fan vinna det här ;) på tal om steg så får jag lite halv ångest när jag inser att jag inte kommer hinna promenera så mycket denna veckan. Men 4/7 dagar ska jag försöka hinna med. Bättre än inget alls


Promenerat

Morgonens promenad är avklarad. Nu ska jag göra inpackning i håret och sen åka och jobba lite. Det är turinge marknad idag, kanske hinner gå ner å kolla lite innan jobbet :)


Lördag.

Kommit hem från jobbet. Väntar på finaste L för lite lördags mys <3 chips, ostdipp och skräckfilm.


Fredag!

Jaha! Fredag igen. Har fått för mig att gå upp tidigt varje morgon för att hinna göra mig iordning. Är trött på att lufsa runt i myskläder och osminkad dag ut å dag in. Så därför är jag uppe nu. Har plattat håret å sminkat mig :) urtjusigt alltså! Som vanligt när det är helg så ska jag jobba. Om jag inte minns helt fel så har jag jobbat varje helg utom två sen slutet på augusti. Det är bra. Som en slags terapi. Hinner inte tänka på alla dåliga saker. Jag mår bra, å då är det ju bara att fortsätta i samma stil :) nä, nu ska jag hitta nån tjusig outfit för dagen ;) kyss!


Mariefred

Åhhhh vad jag vill flytta. NU!!


Det här med barn

Jag å en vän pratade om familj och barn häromdagen. Jag är väldigt kluven i den frågan. En del av mig vill absolut inte ha barn. Jag har nämligen väldigt svårt att se mig som mamma. Jag tycker att det verkar oerhört besvärligt med uppfostran, trotsålder, dagis lämningar å hämtningar. Jag är fortfarande alldeles för omogen för det ansvaret. Jag gillar att sova länge på morgonen, lägga all mun lön på bara mig, kunna åka på spontan resor osv. Samtidigt är en annan del av mig av helt annan mening. Jag hör från vänner som har barn att det är det bästa dom har gjort, att de inte minns hur livet va innan barnet kom och att det inte finns nån större kärlek än den till sina barn. En del av mig längtar efter familjelivet. Med allt det som jag nyss skrev inte passar mig. Som sagt. Jag är kluven och kanske blir det så att jag inte skaffar barn, kanske kommer jag till en punkt i livet då jag känner att jag är redo. Fram till dess uppskattar jag om folk slutar fråga:" är det inte dags för dig att skaffa barn snart?"


Trött på att ha ont

Är så less. Har sjukt ont i ryggen. Det gör ont när jag andas. Ni vet, när det känns som att det är i hjärtat det gör ont, men det är en nerv eller nåt som ligger i kläm. Har haft så i två dagar nu och det är fan as jobbigt att inte kunna andas ordentligt. Ryggen har plågat mig i över en vecka nu och det verkar inte bli bättre. Gaaaah!!


Sluta röka!

Jag ska försöka sluta röka. Fan va läskigt!


Ur & penn

Örhänges förrådet är påfyllt.


Ett enda litet ord

Och hela min dag är räddad. Ord som kärlek och lycka börjar ta form i mitt huvud och jag får kämpa som en galning för att inte de vackra orden ska ta över hela mig. Jag vill inte att allt det fina ska förstöras. Jag vill ha det såhär jämt!


Ledig måndag

Har haft en hel dag ledigt. Det va såååå skönt. Det va alldeles för länge sen. Så idag har jag: handlat på Ica maxi, shoppat loss med Elina, varit på house of pain, ätit middag med Helen, kört bil utan skor och tagit en promenad med antonia. Nu ligger jag i sängen å ska läsa å äta popcorn innan jag somnar. Det har varit en toppendag, synd att den tog slut så fort bara. Kyss!


Helgen är över

Min helg har som vanligt varit lugn å stillsam. Med rätt sällskap sitter jag gärna hemma och myser istället för att vara ute å härja ;) idag är jag ledig. Helt ledig. Det är nog första gången på evigheter så jag tänkte passa på att flytta lite grejer från Jonas, åka å kolla tatueringen, träffa Helen och ev åka till hedlandet. Men först: kaffe! Kyss


Världens sötaste L hade med sig muffins igår. En liten namnsdags present. Han är för jäkla söt!


Höll ju på å glömma...


Lördag

Vaknade av att kl ringde 5.30. Mitt sovsällskap lovade att väcka mig om jag somnade om. Vilket jag naturligtvis gjorde. Blev väckt en halvtimme senare med nybryggt kaffe upphällt å klart. Skulle kunna vänja mig vid det :) men nu: jobba!!


Fredagsmys

Ikväll har jag en dejt med sötaste L. Vi ska kolla på film å dricka lite vin. Ska bara jobba lite först.


Höst

Jag hatar hösten. Och jag älskar hösten. Jag gillar inte att det regnar hela tiden, att jag inte vet hur jag ska klä mej eller att behöva frysa när jag går upp på morgonen. Jag gillar inte heller att jag alltid blir sjukt deprimerad på hösten Men jag gillar den friska luften, färgerna och att kunna tända en massa ljus när det börjar bli mörkt ute. Jag gillar höstkläder och det faktum att jag slipper svettas ihjäl så fort jag rör mig. Och promenaderna!! Hur underbart är det inte att gå en långpromenad i frisk härlig luft?! Det tänker jag göra nu!!


Saknar mitt gos

Ikväll hade jag behövt ha han som gör mig galen här. Hade behövt sova två inatt. Det får bli en annan gång


Dagens nya

Så att jag håller reda på jobbtider och trevliga aktiviteter :)


Tvättdags

Uppe med tuppen för att tvätta. Lagom kul när jag kom i säng alldeles för sent igår.en jag har inte tid nån annan dag. Bara att gilla läget liksom.


Är det onsdag idag?

Jag blandar ihop dagarna. Har ingen riktig koll när jag jobbar så mycket. Men det har sagts att det är onsdag idag. Jag får väl tro på det :) planerna för dagen är en promenad alldeles strax och sen plocka ihop tvätten för morgondagens syssla. Gå å handla lite å sen åka till jobbet. Jag är rätt trött idag. Men det ger sig väl :)


Ljuvliga sovmorgon...

... Vad jag längtar efter dig!! Iklädd min rosa pyjamas bäddar jag ner mig i sängen. Ensam ikväll. Det gör inget. Ikväll behöver jag ta plats :)


Tatuering

Idag efter jobbet ska jag å fluss ner på stan å boka tatueringstid. Vi hoppas på att få en tid nu i oktober efter den 25:e :)


Tisdag

Mitt lönesamtal med chefen igår gick ju sådär. Min fråga va ju egentligen varför mina arbetskamrater fick mer lön än mig. I år igen. Svaret jag fick va svävande och så som jag tolkade det så va det samarbets svårigheter och privata problem som gjorde att jag inte presterade lika bra. Det är konstigt hur vi kan se så olika på saker å ting. Men. Det är bara att gilla läget och hoppas på att nästa lön blir bättre. Om jag inte hinner säga upp mig innan. Vi får se.


Haha true story


RSS 2.0