Jag älskar dig

Tack för att du tar hand om mig när jag har ont i ryggen och känner mig mer eller mindre handikappad.

Du är bäst älskling och jag älskar dig så mycket.


New in

Igår firade jag att min första riktiga lön från tindra ramlade in på kontot (som btw är ett x antal mer tusenlappar än lönen från lugnet)
Tog en sväng ner på stan innan jobbet och köpte ett linne, en ny bikini och strumpor (ni vet såna där man har i ballerina skor)

När det va dags för jobb åkte jag och rania till asih och fick deligering. Jag får numera spola kad utan att behöva ringa asih och be om hjälp. Jag gillar att lära mig nya saker :)

Ikväll är det pass 9/9 och jag är rätt mör i skallen faktiskt. Men ikväll efter jobbet ska jag och Annica ner på stan och aw öla och fira hennes födelsedag. Och imorgon tänker jag lugga i sängen heeeeela dagen. Vilket betyder att jag måste åka och handla. Typ nu :)


Älskade sol

Idag är det sommar


Mitt jobb

Jag har sagt det förr. Men det tåls att sägas igen. Jag tokgillar mitt jobb!!
Och jag är så glad att jag slutade på lugnet.

Jag har haft en sån otrolig tur. Och det ska jag nog tacka Annica för. Det är tack vare henne som jag började jobba extra på tindra i augusti förra året.

Visst är det lite stressigt ibland, och visst är jag jättetrött emellanåt men det är så inom vården. De brukare jag går till är hur söta och snälla som helst. Mina arbetskamrater är fantastiska och mina chefer är toppen.
Jag gjorde rätt val.


Dag 6/9

Åhhhh herregud så trött jag är.

Men om jag räknat rätt, vilket min trötta hjärna med all sannolikhet inte gjort, är det endast 4 veckor kvar till semestern.

Jag funderar på att gå ner lite i tid till hösten. Fysiskt är det inte särskilt jobbigt att jobba heltid, men jag är så trött hela tiden. Mina lediga dagar går åt till att sova. Typ. Plus att jag alltid jobbar fredagkvällar även om jag har ledig helg. Jag har själv lagt mitt schema, så jag har tyvärr ingen att skylla på ;)
Jag vet bara inte riktigt hur jag tänkte.

Nu har jag inte tid å lata mig mer. Dammsugning och torka golv väntar. Yeeeey!!


Midsommarafton

Gissa vad jag ska göra??

Jobba!

Är faktiskt inte ett dugg ledsen över det. Midsommarafton är i likhet med nyårsafton lite väl överskattat. Det slutar ändå bara i kaos, då allas höga förväntningar går i tusen bitar framåt kvällen.
Därför är jag på jobbet och tjänar bra med pengar istället :)
Missförstå mig inte. Visst tycker jag om att grilla och dricka drinkar i fina vänners sällskap. Men det kan jag göra vilken dag som helst :)


Busstrejk

Det är tydligen busstrejk i stan. Alla bussar är inställda. Detta påverkar inte mig alls, men jag tycker synd om alla som är beroende av att åka buss. I såna här lägen är jag glad att jag har körkort och bil. Det är jag visserligen annars oxå, men speciellt nu :)

Igår fick vi reda på att vi får 50% rabatt på hälsocenret på ALLA behandlingar. Och på hur många behandlingar vi vill. Plus att det dras från lönen så vi behöver inte lägga ut nåt heller. Kan va det bästa jag har hört på länge!! Hej massage, hej ansiktsbehandling, hej ALLA behandlingar! :) så nu tänkte jag gå in å kolla på hemsidan och boka tid :)


Det va den ledigheten

Så va den lediga dagen slut och jag har 9 dagar av jobb framför mig. Det låter mycket jobbigare än vad det är.

Jag hade en mycket trevlig kväll igår. Vi va på barollo några timmar å firade vivika. Perfekt avslut på ledig dag :)

Nu ska jag åka till Ica maxi. Igen. Jag va duktig och kom ihåg glödlampor igår, men köpte såklart fel. Och jag blir galen av att lampan i hallen inte funkar.

Har fått världens största muskelknuta vid skulderbladet som gör att jag inte kan röra mig ordentligt. Gnäll gnäll gnäll ;)

Nä, dags å fixa håret å åka sen.


Med fina flickor

Vi firar vivikas födelsedag


Fira födelsedag


Grattis Vivika!

Idag fyller en av världens finaste tjejer år!
Min bästa Vivika <3
 
 

Lite nytt

Second hand och outlet butiker gillas skapt.


Nu räcker det

Jag vet inte vad jag ska säga.
Jag vet inte hur det blir.
Jag vet bara att jag har fått nog.
 
Det kommer bli så jävla svårt, men det finns inga alternativ kvar.
Vem vet, det kanske löser sej så småningom, kanske inte.
 
Jag har ett val här.
Se mellan fingrarna (för tusende gången) eller göra allvar av mina ord.
 
För andra tycks detta vara ett enkelt val.
För mig är det en jävla bergochbana av känslor.
Jag är arg, besviken, sårad, ledsen och samtidigt alldeles tom.
 
 

Jobbhelg

Så va det fredag och dags för jobbhelg. Faktiskt så ska jag jobba 3 helger i rad nu. Men det är självvalt. Jag bytte en helg för att kunna gå på 40 års kalas.

Det gör mig inte så mycket. Det är skönt att jobba helg. Och nästa vecka är det ju midsommar. Vilket betyder ingen trafik typ. Det gör mitt jobb så mycket enklare :)

Och snart är det semester vilket oxå innebär mindre trafik. Perfekt.

På tal om trafik.
I måndags när jag hade avslutat mitt sista ärende blev jag stoppad av polisen. Fyra polisbilar stod i saltskog och tog in alla bilar som åkte förbi.
Så där kommer jag. I lilla tindra bilen, lycklig över att snart få åka hem.
Blir invinkad av en kvinnlig polis.
"Hej, körkort och nykterhetskontroll"
Hon tittar på min bil och ler och säger
"Så du jobbar oxå ikväll?"
Jag visar kortet och blåser. Inga problem. Innan jag åker säger hon
"Ha en fortsatt trevlig jobbkväll"
"Ja tack detsamma"

Jag blir alltid nervös när polisen är i närheten. Har jag kört för fort? Funkar inte lamporna på bilen som dom ska? Mm mm. Och hur vanligt är det att det står fyra polisbilar i en korsning kl 21.40 en måndagskväll? Men det gick ju bra och jag kunde åka till kontoret och avsluta min kväll.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och få en sväng med hunden innan det är dags att göra mig klar för jobbet.


Ledig

Åh härliga lediga dag som jag har längtat efter dig. Synd bara att solen lyser med sin frånvaro (haha)

Jag får roa mig med att tvätta och städa istället. Och titta på how i met your mother hela dagen. Sämre ledig dag kunde jag ju haft :)


Alltid!

Hur kommer det sig att det alltid ska vara dåligt väder när jag är ledig?


Ny tatuering.

Jag sitter och kollar lite på nätet om jag hittar nåt som jag kan tatuera över den jag har på handleden. Det är inte det lättaste.

Alla mina tatueringar har jag gjort för att de har haft en betydelse. Och att hitta nån för att bara tatuera över är svårt. Dessutom sitter den på ett dumt ställe. Och det gjorde jäääävligt ont att tatuera sig där!

Jag hade inte tänkt göra den nu ändå, eftersom det är sommar. Men jag tänkte att det är lika bra att börja kolla :)

Jag sitter å klurar på en födelsedags present. Min bästa vivika fyller år på måndag. Och jag är verkligen kass på att komma på födelsedags presenter.
Men jag har ju några dagar kvar att fundera.

Nu ska jag sola en stund på balkongen och sen ut med hunden.


Loppisfynd

Det va riktigt kul å gå på loppis i lördags. Hittade två fönster lyktor och en tavla. Nästa lediga lördag blir det second hand i viksängen :)


Aj aj aj

Har världens jobbigaste mensvärk. Stoppar i mig Alvedon och Ipren för glatta livet men inget hjälper. Jag får väl vara glad över vetskapen att det onda går över om några dagar.

Ikväll ska jag jobba med min fina kusin. Förhoppningsvis får vi en liten lucka under kvällen så att jag kan visa henne allt som hon behöver veta inne på kontoret :)

Jag är fortfarande extremt otaggad på livet, men det löser sig väl så småningom.

Nu ska jag ut med jycken och sen dricka lite kaffe på balkongen innan jobbet.


Livet

Det är inte meningen att livet ska vara enkelt. Just nu har jag en period när jag inte vet nåt alls. Jag känner mig ganska ensam trots alla jag har runt mig.

När jag mår såhär är jag glad att jag har mitt jobb. Jobbet ger mej en paus i allt jobbigt tänkande och jag får energi av att jobba.

Allt löser sig alltid, det vet jag. Och hur det än blir så måste jag bita ihop och leva.


Ljuvliga, ljuvliga lördag

Ledig lördag och solen skiner. Hur underbart? Sitter på balkongen med en kopp kaffe och funderar på vad vi ska hitta på idag. Det lutar åt baklucke loppis i hågelby. Alternativt shopping i second hand affären i viksängen.

Har aldrig varit på bakluckeloppis så det skulle va kul. Men i bakhuvudet har jag tanken att det är bröllop i dag å att trafiken kan vara kaos åt det hållet.

Vi får se.

Grillfesten med jobbet igår va trevlig. Dock fick jag åka på larm vid 20 tiden. Men jag hann äta iallafall. Å vara med en stund efter :)

Nu: kaffe i solen :)


Till mina fans

Det gör mig rörd ända in i själen att ni gör mig till det viktigaste i era liv. Jag förstår att ni är imponerade av mig. Det hade jag oxå varit om jag vore er.

Så fortsätt prata om mig, det stör mig inte alls. Jag menar. Vad vore en stjärna utan sina fans? :)


kärlek




RSS 2.0