...

?: Är du lite nere idag?
J: Ja, jag har varit det ett par dagar och det är inge kul.
?: Ok, vi hörs sen

Strike two!
One more and you are out!!!!!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Jenny. Jag tror att du någonstans måste stanna upp och inse att den som ska bry sig mest om dig är du själv. Det finns ingen annan (möjligtvis din mamma) som kommer kunna bry sig lika mycket om dig som du. Du måste själv ta tag i varför du mår dåligt, är deppig, nere eller bara har en dålig dag. Det ligger inte på någon annans ansvar än du själv, och hur mycket vi än kan önska att ansvaret skulle ligga hos någon annan så är vi återigen tillbaka till Din känsla. Att önska sig att någon bryr sig är heller inte samma sak att kräva det. Vi kan inte kräva eller förvänta oss att människor i vår omgivning ska känna eller göra på ett visst sätt. Jag har en vän som ofta mår rätt dåligt. Och helt ärligt så orkar jag inte med det. Vi är fler som sagt till henne att söka professionell hjälp därför att hon annars riskerar att förlora sina vänner. På riktigt. I det här fallet kanske det är dags att du tar tag i dig själv på allvar innan du förväntar dig att någon annan gör det.



Jag skriver det här med all välmening. Jag förstår om det kan låta hårt därför att du är mitt i det. Jag hoppas att du hur som helst förstår innebörden i det jag skriver och ser det som en ytterligare synvinkel snarare än ett påhopp eller en nedvärdering, för det är det inte. Jag vill att du i slutändan mår bra, men i första hand är det bara DU som kan göra något åt det.



Kram!

2010-04-17 @ 09:35:06
Postat av: Jenny

Sofie, det handlar inte om att nån annan ska ta hand om mina problem och känslor. Dte handlar om att den personen man delar sitt liv med ska vilja stötta och hjälpa. Man ska vilja finnas för varandra även när det är dåligt, inte bara när det är bra. Mitt inlägg har så mycket mer bakom än det jag har skrivit. Och ja det är mitt liv och ja väljer därför bort saker eller personen som jag inte vill ha omkring mej

2010-04-17 @ 12:34:57
URL: http://nennie1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0