Vad händer?

Mina känslor är ett stort kaos. Jag vill, jag vill inte. Jag vet, jag vet inte. Ta en dag i taget får jag höra. Jo, hade jag kunnat det så hade jag väl gjort det!? Jag blir galen! På riktigt.


True story


Hahaha

Haft möte på jobbet. I vanlig ordning har jag en massa som bara MÅSTE komma ut. Idag blev jag lite trött på ljudet av min egen röst. Måste lära mig att vara tyst ibland å inte bli så uppeldad. Men. Jag har svårt att vara tyst många ggr å idag va just en sån dag. Har även bokat ett möte med chefen för att diskutera min urusla löneförhöjning!


Höstdepp

Som en fet jävla smäll i ansiktet slog höstdeppen till. Helt från ingenstans. Från att ha gott till jobbet med lätta steg och ett strålande humör till detta. Ångesten är så stark att den nästan går att ta på. De negativa tankarna avlöser varandra och jag storgråter. Fy fan vad jag gråter. Jag känner mig själv så jävla väl och jag vet att jag ett tag framöver inte kommer att svara på telefon samtal eller sms. Det kommer sluta med att folk undrar, funderar och tycker jag är konstig. Vilket gör att jag blir ännu mer låg. För att överhuvudtaget kunna sova i natt tar jag en ångestdämpande tablett å hoppas på att lite har lagt sig tills imorrn.


Mot arbetet

Tar väl å gå till jobbet nu då. Har ingen större lust. Är tok trött! Men men. Kyss!


Nöjd

Vad hade jag å va nervös över? Som vanligt är jag jättenöjd när jag går från frisören. Det blev visserligen kort, men så är det när man struntar i att klippa sig på flera månader. Köpte en hårinpackning för dyra pengar för att få ordentlig ordning på håret. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, gå en promenad å sen jobba! Kyss!


Klippdags

Ska gå ner å klippa mig. Är lite nervös :/


Kryssningar!

Har två kryssningar inplanerade under hösten. Först ut är gay kryss den 8 nov. Sen veckan efter, den 16 nov är det födelsedags kryssning. Mitt 29:e år ska firas med glitter å glaumor på sjön :) det blir galaxy båda gångerna. Cinderella får vänta tills i januari då vi ska traditions åka och fira Tess födelsedag. Har jag någonsin sagt att jag ääääälskar att åka på kryssning ;)


Promenad:check!

Hur skönt som helst. När jag väl kom ut. Gick förbi min frisör å bokade klipptid tills imorrn. Träffade mina fd svärföräldrar på vägen. Jättetrevligt faktiskt. Har inte träffat dom på flera år. Nu är jag hemma igen. Ska dricka lite kaffe å äta lunch. Sen föra mig klar för jobbet :) kyss!


Full fart mot en ny vecka

Dem här veckan hade jag tänkt att jag skulle komma igång med mina promenader igen. Har inte haft tid eller ork förrens nu. Men den här veckan jobbar jag bara kväll och det är så mycket lättare att gå innan jobbet än efter. Jag å bästa kusin har bestämt en dag då vi ska åka till house of pain å beställa tarueringstid. Nu kan jag inte minnas vilken, men Tess vet :) så förhoppningsvis hinner vi göra dom innan sista oktober :) nu ska jag dricka lite mer kaffe å sen ut å gå. Kyss!


Filmdags


Fantastiskt

Som vanligt när L kommer å hälsar på blir kvällen fantastisk. Min lördag va alltså bra på alla sätt och vis. Om man bortser från att jag knappt sovit nåt alls då en viss man tog ALL plats i sängen. Men det va helt klart värt det! Idag jobbar jag till 14 å hoppas på att kunna gå hem å sova nån timme efter det. Sen funderar jag på att åka en sväng till Ikea.


Och?

Jo HAN letade efter hus. Vad har det med mig att göra?


Wieeee

Ikväll får jag pussas! Yeeeeeey! ;)


Tatueringsplaner

Nu jäklar är det dags igen. Har tre st jag vill göra. Den första kommer göras ganska snart tillsammans med lilla fluss Ska bara hitta en tid jag är ledig :) kyss!


Lördag

Lördag igen. Å jag jobbar delat. Vilket alltså innebär att jag kommer hänga på jobbet hela dagen. Typ. Det gör inget. Det är ju knappast så att jag har en massa annat å göra. Nu ska jag inte gnälla, för jag trivs ganska bra med mitt liv. Men ibland saknar jag att ha nån att komma hem till. För det blir rätt ensamt ibland.men jag vet ju att det inte funkar. Har liksom provat ett par ggr. Men det gör mig livrädd. Tanken på att jag kanske kommer vara själv. Jämt! Åhhhh vad jag avskyr dessa tankar. Nä. Dags för en uppryckning. Platta håret å gå till jobbet!! Kyss!


Orkar inte riktigt med mig själv

Varför va jag tvungen att föra det på tal. Jag blev ju liksom inte ett dugg klokare. Bara mer förvirrad. Gaaaah!! Blir lite smått galen. Men det är lugnt. Tar å kör en period med jobb igen. Så slipper jag fundera så mycket!!


Äntligen onsdag

Efter att ha jobbat som en galning (nej jag gnäller inte, jag gillar faktiskt att jobba) är jag nu ledig i två dagar. En del av mig vill dra på mig party dressen å träffa folk ikväll. Den andra delen vill krypa ner under täcket i soffan å bara göra ingenting. Jag får fundera under dagen. Först ska jag iallafall till jobbet en timme. Handledning med nestor är det som gäller. Typiskt bara att det är på min lediga dag. Nåväl. En timme går fort :) kyss!


Tantvarning!?


True story!


!


Måndag

Hur tänkte jag när jag bokade tvättstuga kl 7 på morgonen när jag ska jobba kväll? Dumt med sovmorgon!


!


!


Äntligen.

Heeeeemma!! Så skönt. Har haft en toppen kväll med massor av fina ord och beröm. Känns så himla kul :) men nu är jag sjukt trött å min handled värker mer än nånsin. Ska ta sista ciggen å sen lägga mig. Ikväll sover jag själv, får se hur det går. Man vänjer sig så lätt att ligga å trängas med nån ;) kyss!


Födelsedagsplaner

Pratade nyss med min fina vän Annica. Vi har storslagna planer för min kommande födelsedag. Man kan säga att det kommer bli fucking awesome!! Kyss!


Underbara söndag!

Vaknade bredvid en alldeles förskräckligt bakfull L. Han är rätt söt den där :) är uppe å vaken och dricker kaffe. Bestämde mig för att det behövs å städas lite. Så det tänkte jag sysselsätta mig med under förmiddagen. Ikväll är det Jobbdags igen. jobbar typ jämt. Å trivs ganska bra med det. Men mitt sociala liv får lida stort. Vilket egentligen inte spelar så stor roll. De tre personerna i mitt liv som betyder mest och som gillar mig trots att jag jobbar jämt finns ändå där på ett eller annat sätt. Stor kyss till er!! :)


Lördagsmys

Väntar på sötaste L för lite mys. Är rätt trött i kropp å själ efter en jobbkväll. Men åh va kul det är :) kyss!


Lördag!

Uppe tidigt som tusan. Snabbdusch å lite färg på ögonfransarna. Fick tag i festprissen i porten bredvid. Nu jäklar ska här kollas ny bil. Kyss!


Fredagsmys!

Väntar på L för en mysfredag. Film heeeela natten. Eller ok, så länge jag orkar :) jag vet inte om jag har blivit gammal, eller bara tråkig, men att vara hemma iklädd min älskade onepiece en fredagskväll är så mycket mer lockande än att klä på sig partyblåsan och bli full på alkoholhaltiga drycker!


Inställda planer

Ångrade mig angående hemmakvällen. Gjorde planer. Men är helt slut. Det går bli hemmakväll ändå. Är såååå trött. Behöver verkligen vila. Så nu, när jag har samlat kraft ska jag ta mig till affären å köpa maaaaassa godsaker! Å sen bara frossa och kolla på tv. Heeeela kvällen. Kyss!


True story


Fredag!

Fredag igen. Ikväll ska jag bara va hemma. Äta nåt gott och bara vila. Ska jobba lite extra i helgen. Imorgon tar jag med mig bilexperten Jonas å kollar ny bil. Är så sugen på att köpa ny. Helst igår :)


True story


Voltaren gel

Smörjer för glatta livet på min handled å hoppas att det snart ska bli bättre. Det funkar sådär. Har fortfarande jätte ont. Igår tvingade jag stackars L att titta på bonde söker fru. Mitt favorit program. Han va väl inte jätte exalterad men satt snällt å tittade. Det är en bra man det där ;) nu är det dags att gå till arbetet. Har verkligen ingen lust. Men det är bara att gilla läget.


Sliten tjej

Jag har så ont i min handled och ovansidan av tummen att jag starkt misstänker muskelinflammation. Men har varken tid, ork eller råd att gå till en läkare. istället lägger jag mig på sängen, äter resten av chokladen sötaste L hade med sig igår och hoppas att jag är piggare å på bättre humör när jag vaknar. Kyss!!


Planering

Planeringsdag med jobbet 30/10. Vi ska åka på dagskryss. Jag, Annica och Barbro har tagit på oss att planera detta. Så nu sitter jag och väntar på mina kollegor så vi kan börja ringa vikarier och boka resan


Kärlek

Jag fick häromdagen frågan hur det går med kärleken. Vilken kärlek liksom? Det finns visserligen en man i mitt liv som jag tycker mycket om. Men vi är bara vänner. Människor som vet om honom undrar om vi är eller kommer bli ihop. Men vi har det bra som vi har det å varför förstöra nåt som funkar? Visst har jag tänkt tanken å visst blir jag galen ibland på att inte veta vad tusan det är vi håller på med. MEN det är så skönt att slippa bli svartsjuk, vara osäker och bli arg för småsaker som annars lätt händer när jag är i en relation. Äh jag vet inte. Ingen ide att grubbla på det nu iallafall. Måste lägga mig snart. Upp tidigt imorrn igen. Kyss!!


Har en dålig dag

Jag är trött, irriterad och less. Jag känner mig utnyttjad och tagen för givet. Och jag gillar det inte alls! Men det r väl bara att bita ihop å hålla käften. Ska jobba lite ikväll. Det får mig alltid på bättre humör. Får lite annat att tänka på :)


Måndag!

Har haft en riktig myshelg. Trots långa arbetsdagar har jag hunnit med lite kvällsgos. Veckan som kommer är full med jobb. Man måste älska att jag alltid ska överdriva allt jag tar mig för. Men sån är jag! :)


Fredagsmys

Hade en urmysig fredags kväll. När man inte setts på länge blir det sådär extra mysigt. Snart dags för jobb igen. Känns helt ok. Hoppas på god mat i helgen. Känns som jag inte ätit mat på evigheter. Har levt på nötter å choklad ett tag. Kommer förmodligen bli en tjockis :)


Fredag!

Äntligen fredag skrivs det på varenda statusuppdatering på fb. För mig är det som vilken vardag som helst. Det är jobbhelg! Så medans alla andra berusar sig med alkoholhaltiga drycker i afton så jobbar jag. Men när jag kommer hem från jobbet väntas fredagsmys med en av de bästa i mitt liv ;) så jag klagar inte! Min fredag kommer bli awesome! Kyss!


Torsdag.

Oj redan torsdag! Va hände? Har haft helt galna dagar i veckan å folk frågar hur jag orkar! Äh, vadå? Det går alldeles utmärkt. Vad ska jag annars göra? Sitta hemma i min ensamhet å glo? I natt ska jag "vaka" över Annica som opererar sig på eftermiddagen Och imorgon får jag sova. Länge!! Känns som det va 100 år sen jag sov sist.


Awesome!!

Idag är en alldeles fantastisk dag. Utan nån egentlig anledning. Mår bara så bra å livet är ljust och trevligt. Sitter å funderar på att det är dags att byta bil. Har haft min älskade våffla i 3 år nu men den kommer inte gå igenom besiktningen nästa år. Funderar på en Toyota aygo. As söt bil som är jätte trevlig att köra :)


Jag skrattar ihjäl mig!

Hahahaha. Jag orkar inte!!! Det finns så konstiga människor i världen. Jag dog en smula för ett par timmar sen. Hahahahaha!!!


Helgen!

Kryssningen va toppen. På många sätt. Men nu är det slut på festligheter på ett tag. Nu är det jobb som gäller! Å det passar mig alldeles utmärkt. Det är nämligen alldeles för mycket som snurrar i mitt huvud å det är skönt att tänka på annat.


RSS 2.0