Snart flyttar jag

Blandade känslor infinner sej i mitt sinne. Jag vill, och jag vill inte. Men jag tror att när jag väl har flyttat övr alla mina saker och har börjat finna mej till ro kommer allt att kännas mycket bättre.

Dock känner jag en oror över att det är andr hand, om ett år måst ejag flytta igen. Men jag försöker tänka på att ta en dag i taget. Mycket kan hända på ett år.

Att flytta är dock alltid roligt måste jag ju säga. Få fixa och greja hemma å så. Jag har köpt lite saken till badrummet. Duschdareperi med hjärtan på, tandbortsmugg med söta små blommor =) Joan bara suckar och frågar om mitt hem enbart ska bestå av tjej grejer. SJÄLVKLART! Det är ju en tjej lägenhet. Hade jag kunnat hade jag målat hela lägenheten i rosa (nä, det hade jag nog inte)

Mitt hem ska präglas av mej, et ska vara så mycket jag som det bara går =)

Pain

Mina lungor protesterar vilt mot att jag överhuvudtaget rör mej. Jag har varit alldeles för aktiv idag för att det ska vara bra för hälsan. Jag hoppa på att jag är friskt ill helgen då jag ska flytta.

jag vill börja ett helt nytt liv. Jag pallar inte dessa svarta luckor som jag får emellanåt då jag bara vill lägga mej ner och dö! Mitt liv kommer att få en förändring åt nåt håll det ska jag se till.....

Flytta "hemifrån"

U ringde idag och sa att jag fick lägenheten *jippi* så den 3 december är det flyttlasset som går, inte så långt men till MIN lägenhet.

Samtidigt som jag är lyclig över att hon valde mej som hyresgäst är jag litte skakis. Jag ska bo själv. Det har jag ALDRIG gjort förut. Men jag har bestämt att jag MÅSTE göra det här, för att kunna bli människa igen. För att kunna bearneta allt som händer inom mej och rumtokmring. Jag kommer att samla vuxen poäng minsann =)

Imorgon bär det av till Michalea, ska bli trevligt. Ser fram emot det.
På kvällen ska jag faktiskt umgås med min mamma och våran gamla granne. Vi ska göra oss vackra för att sen göra stan osäker.

Skulle ha jobbat hela kvällen men känner att huvudet är tungt och jag är alldeles slut, så jag fick åka hem efter bara 2 timmar, vilket va ganska skönt. Tog en sväng förbi mamma oxå på en snabbfika =)

Nä nu ska jag gå ut med min hund, sen ska jag göra lite mat. Känner att jag är en aning hungrig.

En stor kram till alla mina vänner. Tack för att just ni finns.

Tokshopping och dålig klippning

Idag har jag varit på stan med Erica. Fast först va jag å hämtade min nya rosa superfina mobil. Åh, snacka lycka =)

Sen drog vi ner på stan, där jag beställde en tid för synundersökning, eftersom jag ska kpa nya glasögon  nu äntligen. Kan ju behövas då jag har somnat med mina ett anta gånger, så de är en aning snea =)

Efter det va det in på hm, men besvikelsen va stor, hittade INGENTING!
Däremot va lyckan fullkomlig när vi traskade in på Vero Moda och jag hittade ett par jeans, kalas!

Gasen i bbotten till skopunkten. hittade mina tre par, och jag är helnöjd.
Kommer hem och Anders bara skakar på huvudet åt alla mina skor. Men jag tycker att det är så roligt. Måste dock köpa ny större garderob om dessa galenkaper ska fortsätta =)

Väntar med spänning på mina paket. Sen får det faktiskt vara bra på ett tag. Kan inte hålla på å beställa mer saker nu.....
Men det är svårt att låta bli.

Nu ska jag göra mina dagliga situps sen är det dags för kudden (ska bara leka lite med den nya rosa hihi)

Är för övrigt totalt missnöjd med klippningen igår. Jag tror inte att hon förstod va jag sa när jag bestämt sa innan " ta inte så mycket, jag ska spara till långt" *suck* Kort kortare kortast, det är mitt hår just nu....

Födelsedagsfest och ångest =)

I lördags firade vi (jag) att jag hade fyllt år. En himla lyckad kväll om man bortser från att jag knappt minns hälgten =) Bej å så illa va det inte.

Veckan som kommer är relativt uppbokad. Imorgon har jag lovat Erica att vi ska in till stan och kolla på nya glasögon, torsdag ska jag kolla lägenhet, fredag blir det jobb på scaniarinken och antagligen på söndag oxå.

Lördag ska jag antagligen till Michaela å hälsa på. Linda följer nog med, kan ju bli kalaskul =)

Nä nu ska jag slänga mej på soffan och bara njuta av att jag äntligen är hemma.

Lördag igen

Jaha, så va det lördag igen nu då. Ska snart ta mej en dusch och göra mej vacker (?) för att åka in till södertälje och gå på dop.

Får inte glömma att slå in dop presenten, det skulle jag ju ha gjort igår, men glömde bort det totalt.

Va ute å gick i regnet igår. Det va faktiskt himla skönt. Få rensa tankarna lite.

Ikväll blir det party med Lia, alltid lika roligt.
Ska försöka övertala Linda att hon ska med oxå (japp gumman, förbered dej på övertalningsförsök haha)

Linda min vän

Idag har jag varit å fikat med Linda, mycket trevligt. Ber dock om ursäkt om jag bara gnällde, jag är egentligen en mycket positiv och glad människa, bara inte just nu.

Jag har så mycket som jag bär inom mej och jag vet inte ur det ska kunna komma ut i ord.
Dock har jag tagit ett beslut att gå å prata med någon, mamma ska hjälpa mej att hitta nån bra som jag kan ösa ur mej allt för.
Jag har kommit till en punkt då jag int eorkar må dåligt längre, jag vill bli av med all skit nu och kunna leva ett bra, och hälsosamt liv.

Det känns ändå rätt skönt att ha bestämt sej för att prata. Innan har jag varit otroligt motsrävig och absolut vägrat. Men jag är beredd att ge det hela en chans, allt som kan få mej att må bättre är värt att pröva.

Även tack till Mika för att du är så föstående. Saknar dej så gumman

Happy birthday to me!

23 år idag.... Jag brukar älska födelsedagar och jul å allt sånt, men i år känns denna dag som vilken som hels.
Men jag måste ju tacka alla mina arbetskamrater för ett trevligt uppvaktande, och ett ordentligt sådant =)
Fina rosa tofflor fick jag och en massa uppmuntrande kramar.

Ska väl åka in till mamma snart å fika. Orkar egentligen inte´men jag pallar inte att vara hemma heller.

lägenheten i Saltskog fick vi inte.... Redan uthyrd. Det känns som om jag aldrig kommer framåt, det händer aldrig nånting bra. Allt bara går emot mej. men jag kanske förtjänar det. varför ksulle det annars hända?????

När händer det mej?

Den där bubblande lyckokänslan när allt går som man vill. Man vet att allt kommer att lösa sej till det bästa. Den känslan saknar jag.Allt är så oklart just nu. Med jobb, lägenhet, ja allt.

Men jag hoppas på det bästa. Vissa dagar mår jag bra och kan skratta som vanligt och faktiskt fungera socialt. Andra dagar vill jag bara gräva ner mej, men jag vet att jag inte kan det.

Jag har tre saker på min önskelista:
*Få behålla mitt jobb
*Hitta en bra lägenhet inom snar framtid
*FÅ BLI LYCKLIG!!!!

Det önskar jag mej i födelsedags present alternativt julklapp =) Nej ok, nu ska jag vara allvarlig.

Jag känner att det enda jag gör i mina bloggar är å gnäller, tycker synd om mej själv. Patetiskt.
Men tragiskt nog så har jag inget annat att skriva om....

Hmm, jobbigt

Måste man?

Om man lovar nåt, måst man fullfölja det då?  fast man egentligen inte alls har någon lust?
Sitta och vara trevlig när allt bara känns så falskt. Aja, jag ska inte hänga upp mej på det. Människor får göra som dom vill, alla gör vi våra egna val. Men jag tycker att det är fel att låtsas något, för att sen snacka skit bakom ryggen. (inte för att jag vet att så är fallet just idag, men det har varit så och jag skulle ju bli förvånad om det hade ändrats)

Nä det tål att funderas på

Jag hade glömt

Helt glömt att jag hade den här =) Trevligt, ska jag börja skriva igen

RSS 2.0