Påskgodis

Igår när jag jobbade fick jag ett påskägg och en påse med godis från mina gullisar. Och inte nog med det. När jag kom hem hade Barbro köpt ett påskägg åt mig :)

Jobbar hela påsken vilket innebär extra klirr i kassan. Inte helt fel alls med alla dessa extra utgifter till höger och vänster. Jag längtar till den dagen då jag har koll på min ekonomi och kan leva som en normal människa igen.
På tal im att leva normalt så ser jag fram emot flytt och "nytt" jobb. Jag vill ha rutiner igen och kunna sova ordentligt. Och ta tag i promenerandet. Tanken är nämligen att jag ska gå istället för att ta bilen till jobbet Det kommer va jättejobbigt i början men bra för kropp och själ :) de nästkommande tre månaderna ska jag nämligen leva hälsosamt. Det finns en anledning till det. Men vad, det säger jag inte :)


Orkar inte

Luften gick ur mig och jag vill bara sova sova sova. Är trött, less och allmänt på kasst humör!!


Det går framåt

9 kartonger packade. Å jag är inte klar på långa vägar. Tur att jag har 6 st till i källaren. Men det går framåt iallafall. Tar en liten lunchpaus innan jag ska packa en kartong till. Det är tomt i alla fönster å gardinerna är nerplockade. Känns lite öde. Låt det bli den 5:e nu så vi kan få flytta!!


Tråkigt

Det va inte alls särskilt kul å packa så jag skjuter upp det lite till. Sånt kan jag . Skjuta upp saker.


Vassmolösa

Fikar med sanna i ett vintrigt vassmolösa. Jäklar va det snöar här! Å jag som hade lite hemlängtan å ville åka hem. Det vet jag inte om jag törs när det snöar så här.


Hej mitt vinterland

Vaknade å världen va snötäckt. Igen. Ingen ide å gnälla över det men jag kan inte låta bli att bli lite besviken. Jag är så trött på att frysa nu. Jag längtar efter värme, balkonghäng och ljusa kvällar.

Flytten närmar sig med stormsteg och jag har inte packat en enda pryl än. Det får bli nästa vecka.


Hej Kalmar

Resan ner gick himla bra. Nästan exakt fyra timmar tog det. Personbästa ;)

Har hälsat på pappsen och städat hela huset. Nästan. Fick hjälp av Maud, å tur va väl det för annars hade jag aldrig blivit klar.
Är inte klar visserligen men det mesta är faktiskt gjort.
Nu sitter jag här i det rena vardagsrummet å dricker kaffe. Ska vänta på att tvättmaskinen blir klar, slänga i en ny å sen duscha, äta å kolla på film. det är liiiite läskigt att va i huset själv och jag får hjärtat i halsgropen varenda gång det låter lite.
Men det ska nog gå bra. Förhoppningsvis är det bara i natt jag måste vara själv =)

Nu är tvätten klar!

Kalmar

Det blir en sväng till Kalmar. Åker på söndag för att ta hand om lilla pappa. Jag ser inte fram emot 4.5 timmes bilkörande. Men det är bara att gilla läget så att säga. Så nu tvättar jag å ska jaga upp Linus med dammsugaren alldeles strax. Ikväll ska jag jobba. Blir skönt att tänka på annat en stund.


Pappa <3

Jag fick ett samtal. Min pappa hade haft svårt att gå ö hämta tidningen i morse. Svårt att andas. Han tar sig till vc där dom skickar honom med ambulans till Kalmar lasarett.

När jag får reda på detta ringer jag direkt till hjärt avd på sjukhuset och utom mig av oro frågar jag hur pappa mår.

Enligt ssk har pappa återfått jämn hjärt rytm och han syresätter sig normalt. Men dom ska ta prover. Jag informerar ssk om pappas problem med stickningen i fötter och bortdomnade tår. Detta har min käre far naturligtvis inte sagt nånting om.
"jag mår bra" har han sagt till dom.

Det som oroar mig nu, trots att han är kopplad till ett EKG och är övervakad dygnet runt, är att min pappa kommer dö! Den känslan av panik som infinner sig när jag tänker denna tanke får mig att vilja åka till Kalmar på stört.

Men jag ska försöka sansa mig. Imorgon ska jag ringa och kolla vad som sagts på ronden. Jag hoppas de behåller honom över helgen så att jag kan åka på måndag.


Vad händer med mitt hem?!

Eftersom jag antingen jobbar eller är för trött har mitt hem förfallit. Tyvärr. Och jag avskyr det! Tvättkorgen svämmar över och dammråttorna förökar sig alldeles för fort. Men. Jag har skurat kylskåpet och ska ta spisen och micron nu innan jobbet. Sen imorrn när jag slutat blir det resten av lägenheten. Å på fredag ska jag tvätta. Så kaoset kommer att vara i ordning på fredag. Känns skönt.

Hade även tänkt börja packa lite på fredag. Sängkläder å sånt som inte behövs just nu. Handdukar, gardiner å lite smått. OCH rensa kläder. Måste komma igång nu. Snart dags att flytta liksom


Tandläkare

Jag tycks tycka art åka till tandläkaren väldigt tidigt på morgonen är det bästa i mitt liv.

Det tycker jag inte egentligen. Hur jobbigt som helst att gå upp. Men nu sitter jag här med kaffet i högsta hugg och tittar ut på vinterlandskapet. Det har tydligen snöat en del i natt.

Jag är förbaskat trött. Å stressad. Vilket resulterar i sömnlöshet. Igår tig jag en sömntablett å somnade innan kl 22. Så man tycker ju att jag borde va pigg. Men icke. Om jag orkar ska jag rensa bland kläderna idag. Å då menar jag verkligen rensa. Inte " den här kanske jag kommer använda om ett år"
Men som sagt. Om jag orkar.


Hahaha

I lördags fick jag reda på att jag inte va bjuden på manges mellofest. Ehh. Ok. Hade jag bett om att få komma? Hahaha. Nä. Jag umgås inte med såna människor. Jag är liiiite bättre än så.


Berget!

Ikväll svänger vi våra lurviga på berget. Är sååå värd det!!


Jobb!

13 timmars jobb idag sen äntligen ledig.
Mina lediga dagar är dock fulla av en massa måsten så jag ska nog få tiden att gå. Det ska rensas i källaren, åkas till tippen, hämtas kartonger från Helen, börja packa lite smått, städa, tvätta, tandläkarbesök mm. Och mitt i alltihopa ska jag försöka hinna med en utekväll. Det blir bra det här :)



??

Det blev varken vin, film eller mys. Istället slutade kvällen med tillbakalämnade nycklar och sårade känslor.

Vi får se hur det slutar. Det enda jag vill ha är lugn å ro.


Matkoma

Jäklar va gott det va med Tacos. Nu är jag mätt och trött å så nöjd med dagen. Ingen storvinst på bingon, men det va så jädrans trevligt. Å att Linus följde med. Det va det bästa. Kvällen fortsätter med ett glas vin, film å mys <3


Min vackra unga man

Ibland blir jag så förbaskat jävla galen på dig. Men jag är världens lyckligaste med dig. Så lite galenskap kan jag leva med <3


Fredag

Fy vad jag har sovit dåligt!! Kan bero på att Linus har trott att han är nån slags super boxare och legat å slagits hela natten. Har fått en arm i ansiktet och en armbåge i ryggen bl.a. När jag sen äntligen lyckas förflytta honom en bit ifrån mig, ja då börjar han snarka som en galning!! Jävla dåre!! :)

Hur som helst, jag är trött!!

Ska gå å jobba några timmar och ikväll blir det Tacos och bingo med mamma å Lena. I helgen är det tindra helg och snart, väldigt snart är jag ledig 4 dagar. Fy tusan vad jag längtar!!


RSS 2.0